fbpx

Retouren

Bent u niet tevreden over het door uw gekochte product? Geen probleem! Binnen 14 dagen na ontvangst van uw gekochte product, kunt u het product retour sturen!

In het kader van de wet “Kopen op Afstand” heeft u als consument bij het doen van aankopen via internet recht op een ‘afkoelingsperiode’ van 14 dagen na aflevering van het product. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd zonder opgaaf van redenen, waarbij u wel zelf de porto kosten voor het terugsturen moet betalen.

U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending, ons advies is dan ook dit aangetekend te doen. Verder is het van belang dat indien redelijkerwijs mogelijk, het product compleet en ongebruikt is en in de oorspronkelijke verpakking zit.

Producten die beschadigd of gebruikt zijn komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking. Wanneer producten beschadigd/incompleet zijn, kunnen wij hiervoor geld in mindering brengen. Bij niet verkoopbaar is dat 100%.


Voorwaarden retourzending artikelen:

Producten dienen goed en degelijk verpakt retour gestuurd te worden inclusief de oorspronkelijke aankoopnota.

De producten mogen niet geactiveerd of gebruikt zijn.

Complete verpakking dient aanwezig te zijn. Verzegelingen mogen niet verbroken zijn (van bijvoorbeeld software).

Stappenplan retourzendingen.

Wilt u gebruik maken van de retourregeling? Dan vragen wij u het op de volgende manier te doen: Zo kunnen wij de retourzending zo soepel en snel mogelijk afhandelen. Geef bij de retourzending duidelijk aan wat er moet gebeuren (omruilen voor een ander artikel of aankoopbedrag crediteren).

Als u het ontvangen artikel wilt omruilen voor een ander artikel, dan ontvangt u zo spoedig mogelijk een e-mailbericht van ons met verdere informatie.

Wij ruilen het artikel om (indien voorradig) of storten het aankoopbedrag, inclusief de verzendkosten, binnen 14 dagen na ontbinding terug op uw bankrekening, afhankelijk van uw wens. Gebruik hierbij ons retour formulier.

 

Retourformulier
Om uw retouraanvraag zo snel mogelijk af te handelen verzoeken wij u vriendelijk om dit formulier zo compleet mogelijk in te vullen en indien van toepassing met het artikel samen retour te sturen. Graag ontvangen wij samen met dit retourformulier een kopie van uw aankoop bon en de originele garantiekaart van het door u gekochte product (indien aanwezig).

Aan:
Foto Dom Melskens
Schoolstraat 25e,
5801BN Venray
venray@melskens.nl


Let op! Voorwaarden retourzending artikelen:

Producten dienen goed en degelijk verpakt retour gestuurd te worden.

De producten mogen niet geactiveerd of gebruikt zijn.

Complete verpakking dient aanwezig te zijn.

Verzegelingen mogen niet verbroken zijn (van bijvoorbeeld software).

Wanneer producten beschadigd/incompleet zijn, kunnen wij hiervoor geld in mindering brengen. Bij niet verkoopbaar is dat 100%.


Onderstaande artikelen kunnen niet worden geruild:

Software of inktcartridges, waarvan de verzegeling verbroken is of de verpakking geopend is, dan wel geïnstalleerd, geregistreerd.

Artikelen die om hygiënische redenen niet geruild kunnen worden indien de verpakking is geopend. Dit zijn producten als: oordopjes, headsets en koptelefoons.

Ingewisselde of ingevulde vouchers die bij ons gekocht zijn of tegoedbonnen. Nadat wij het product hebben gecontroleerd op beschadiging van verpakking, goede werking en serienummer, zullen wij het bedrag binnen 14 dagen terugstorten op uw rekeningnummer.