Samyang Cashback

Samyang AF 14mm F/2.8 FE €30,00

Foto
De Samyang AF 14mm F2.8 FE is een ultra groothoek vast brandpunt objectief met een snelle automatische scherpstelling en speciaal ontworpen om naadloos te werken met de Full-Frame mirrorless camera's met Sony E vatting. De Samyang 14mm F2.8 Sony FE is gebaseerd op Samyang’s uitzonderlijke optische technologie en voorzien van asferische lenzen om aberratie en onnodig licht dispersie te minimaliseren. Het levert dan ook hoge resolutie opnamen van het centrum van het beeld tot in de hoeken.


​Samyang AF 35mm F/2.8 FE €20,00 

Foto
De Samyang AF 35mm F2.8 Sony FE is met 3,3cm lengte en 85 gram een van werelds kleinste en lichtste groothoek objectieven voor Sony E mount. Gebaseerd op Samyang’s uitzonderlijke optische technologie zijn in dit objectief asferische lenzen opgenomen om aberratie en onnodig licht dispersie te minimaliseren. Het levert dan ook hoge resolutie opnamen vanuit het centrum van het beeld tot in de hoeken. Door de minimale scherpstelafstand van slechts 35 centimeter zijn fraaie close-ups mogelijk, het 7 bladig diafragma zorgt daarbij voor een mooie bokeh. De degelijk uitgevoerde metalen bayonet zorgt tot slot voor een duurzame en stevige verbinding met de camera.

 

Samyang AF 24mm F/2.8 FE €20,00

Foto
De Samyang AF 24mm F2.8 FE is een ultra compact groothoek pancake objectief met automatische scherpstelling en ook speciaal ontwikkeld en afgestemd op de sensor van de Sony camera’s om zo optimale prestaties mogelijk te maken. De AF 24mm FE weegt slechts 93 gram en is maar 3.7 centimeter lang. Dankzij Samyang’s uitzonderlijke optische technologie levert ook deze Samyang pancake hoge resolutie opnamen van het centrum tot en met de hoeken.


Samyang AF 35mm F/1.4 FE €40,00

Foto

De Samyang AF 35mm F1.4 FE werkt perfect met elke Full-Frame mirrorless camera in de Sony E serie, zoals de Sony A7 en de A9. Het is ontworpen voor zowel enthousiaste amateurs, als de professionele fotograaf met een top resolutie over het gehele beeldveld. Het optische design minimaliseert aberraties en verminderd ongewenste en hinderlijke lichtspreiding. Dit speciale ontwerp levert daardoor  een uitstekende resolutie. Dit Samyang AF 35mm F1.4 objectief is ideaal voor professionele fotografie zoals bij evenementen, weinig licht, landschappen en expressieve portretten.


Samyang AF 50mm F/1.4 FE €40,00

Foto

De Samyang AF 50mm F1.4 FE is een standaard brandpuntsafstand met automatische scherpstelling en ontworpen voor de Full-Frame beeldsensor van de Sony E mount camera's. De AF 50mm F1.4 FE is een van de meest lichtsterke objectieven voor de Sony Full-Frame mirrorless camera's. Het negenbladig diafragma geeft een prachtige bokeh en de beste kwaliteit foto's onder zeer moeilijke belichting- omstandigheden. Gebaseerd op Samyang’s uitzonderlijke optische technologie zijn in dit objectief asferische lenzen opgenomen om aberratie en onnodig licht dispersie te minimaliseren. Deze Samyang AF 50mm F/1.4 FE levert dan ook hoge resolutie opnamen vanuit het centrum van het beeld tot in de hoeken