Samsung 60 mm F2.8 Macro ED SSA OIS Lens

Samsung 60 mm F2.8 Macro ED SSA OIS Lens

Beschikbaarheid: In bestelling

- Filtermaat: Ф 52mm
- Maak de zuiverste close-up foto's
- Korste scherpstelafstand van maar 0,174mm
€ 429,00
Omschrijving

Details

Perfecte foto's

Deze i-Function-lens is perfect voor zowel beginnende als ervaren fotografen. Als u een beginner bent, dan maakt u in de Lens Priority-mode met even veel zelfvertrouwen als professionals uw opnames. De camera herkent dan meteen welk type lens u heeft bevestigd. Aan de hand daarvan kiest de i-Scene-functie de beste scène-mode en optimaliseert de i-Setting-functie alle instellingen voor de perfecte opname. Heeft u al meer ervaring, dan kunt u door de instellingen heen lopen en zelf de sluitertijd, het diafragma, de ISO-waarde enzovoort instellen. Dit allemaal zonder dat u uw vinger van de lens en uw ogen van uw onderwerp hoeft af te halen. U drukt gewoon op de i-Function-knop en u draait aan de ring tot de instelling naar wens is.

Supersnel en superstil

Dit is een lens die meteen klaar is voor close-ups: de Samsung 60mm-macrolens. Hij is voorzien van een supersone focusmotor (Super Sonic Actuator) voor een snelle, stille en nauwkeurige autofocus. Ideaal voor wieeen prachtige opname van een fladderende vlinder wil maken. En dankzij het interne scherpstelsysteem, blijft het objectief onbeweeglijk. U kunt dus heel dicht bij uw onderwerpen komen zonder dat u ze aan het schrikken maakt en prachtige details vastleggen, die u met het blote oog niet ziet.

Automatisch of handmatig scherpstellen

Het autofocusmechanisme van de lens zorgt ervoor dat u keer op keer perfecte opnames maakt. Maar soms wilt u die perfecte opname net even iets anders. De Samsung 60 mm-macrolens beschikt over een fulltime handmatige focus in de AF-mode. U kunt dus snel de scherpstelling voor uw opname aanpassen zonder dat u eerst naar een andere mode hoeft over te schakelen. Zo heeft u direct volledige controle over waar u scherp op wilt stellen en wat u waziger wilt maken bij uw macro-opnames.

De Optical Image Stabilizer voor heldere, scherpe beelden

U maakt sprekende en mooie foto's, zelfs als u de camera niet helemaal stabiel kunt houden. De 60 mm-macrolens is voorzien van optische beeldstabilisatie met lensverschuiving. De optische beeldstabilisatie van Samsung past kleine lensverschuivingen toe om bewogen beelden te corrigeren, zelfs bij onderbelichte opnames. En aangezien het beeld extern in de lens wordt gestabiliseerd, is wat u door de zoeker en in het display ziet perfect scherp.

Specificaties

Extra informatie

Merk Samsung
Minimum aperture F22
Maximum aperture F2.8
Beoordelen