Samsung 16 mm F2.4 Ultra Wide Prime Lens

Samsung 16 mm F2.4 Ultra Wide Prime Lens

Beschikbaarheid: In bestelling

- Filtermaat: Ф 43mm
- Apertuur: F3.2
- Compatibel met Samsung NX Systemen
€ 319,00
Omschrijving

Details

Perfecte foto's

Het maken van professionele foto's is voortaan net zo makkelijk als zelf op de foto gaan. Dankzij de intuïtieve i-Function-lens bedient u met slechts één knop makkelijk en snel alle handmatige instellingen van uw camera. Met een kleine draai aan de lens stelt u de sluitertijd, het diafragma enzovoort in terwijl u het beeld in realtime van tevoren kunt bekijken. U ziet meteen het effect van uw instellingen nog voor u afdrukt. Of u nu een ervaren fotograaf bent of gewoon een liefhebber, met de handige i-Function-lens wordt aan de wensen van elke fotograaf voldaan.

Een dunne lens die geen enkel detail verliest

Uitzonderlijk compact, licht en krachtig. Met deze 16mm-lens van Samsung blijft het dunne profiel van de NX-serie behouden. De lens is zelfs zo dun dat hij de ideale basislens is voor fotografiefanaten die flexibiliteit en draagbaarheid eisen. Of u nu door de stad wandelt of op het platteland, u fotografeert altijd prachtige stadsbeelden of landschappen in de meest uiteenlopende situaties.

De snelste lens in zijn soort

De ultradunne Samsung 16mm-lens is stijlvol en compact, maar hij is vooral ongelooflijk snel. Het is zelfs de allersnelste compacte ultragroothoekcameralens in zijn soort. Dit dankt hij voor een deel aan het F2,4-diafragma. En dankzij de snelle sluitertijd legt u scherpere beelden vast bij weinig licht, zelfs zonder statief. De lens is ideaal voor weidse landschappen en u kunt er ook wazige achtergrondeffecten mee creëren, wat voor een opvallend resultaat zorgt.
Specificaties

Extra informatie

Merk Samsung
Minimum aperture F22
Maximum aperture F2.4
Beoordelen