Samsung 12-24 mm F4-5.6 ED Ultra Wide Zoom Lens

Samsung 12-24 mm F4-5.6 ED Ultra Wide Zoom Lens

Beschikbaarheid: In bestelling

- Filtermaat: Ф 58mm
- F4-5.6
- Snelle & Stille Autofocus
€ 449,00
Omschrijving

Details

Leg het hele palet van uw verbeelding vast

Of u nu met vrienden aan het relaxen bent aan boord van een jacht of voor de hoog oprijzende voorkant van een kathedraal staat, u kunt opnamen maken die jaren later nog tot de verbeelding spreken. Zelfs als er geen ruimte is om achteruit te stappen, zorgt de ultragroothoeklens ervoor dat elke persoon — en elke torenspits — op de opname komt. Door u maximale controle over uw perspectief te geven, helpt de lens om landschappen, interieurs en zelfs zelfportretten meer zeggingskracht en expressie te geven.

Draagbaar maar toch krachtig

De 12 – 24 mm zoomlens, die compacter is dan andere groothoeklenzen en daardoor een superieure draagbaarheid heeft, helpt u om opnamen van professionele kwaliteit te maken terwijl u onderweg bent. Voor nog meer gemak zorgt de functie i-Function, waarmee u met één druk op de knop toegang krijgt tot de handmatige instellingen van uw camera. Zo past u snel en intuïtief instellingen als de sluitertijd en het diafragma aan. Het resultaat van de wijzigingen krijgt u in real-time te zien, zodat u telkens opnieuw perfecte opnamen kunt maken.

Geringe kleurafwijking voor opnamen van hoge kwaliteit

De 12 – 24 mm lens heeft glas met een extra lage dispersie, dat de kleurafwijking vermindert die ontstaat wanneer licht van verschillende golflengtes op verschillende punten door de lens gaat. Dit betekent dat de “kleurfranjes” langs de randen, die verkeerde kleuren kunnen veroorzaken op groothoekopnamen, volledig achterwege blijven. Dankzij deze speciale lens kan de Samsung NX de effecten van kleurafwijking tegengaan, voor een beeld van hoge kwaliteit in alle richtingen.

Nauwkeurig ontworpen om uw visie vast te leggen

Sferische lenzen veroorzaken beeldvervorming doordat lichtstralen die de lens in het midden en aan de randen passeren, verschillende brandpunten hebben. De geavanceerde optische verwerkingstechnieken van Samsung zorgen voor een correctie van deze sferische afwijking, doordat de welving van de lens uiterst vakkundig wordt gemanipuleerd voor de toevoeging van asferische elementen. Asferische lenzen zijn behoorlijk complex en de productie ervan vergt een hoge mate van precisie, maar het eindresultaat — scherpere opnamen — is de inspanning waard.
Specificaties

Extra informatie

Merk Samsung
Minimum aperture F22
Maximum aperture F4–5.6
Beoordelen