Pasfoto Venlo

Wil je een pasfoto laten maken in de buurt van Venlo? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is niet nodig om vooraf een afspraak te maken. Je kunt gewoon binnen lopen in onze winkel in Venray.

Het maken van een pasfoto duurt ongeveer 5 minuten. De pasfoto’s worden digitaal gemaakt. Hierdoor kun je de pasfoto’s eerst zien voordat ze worden afgedrukt. Na het afdrukken krijg je voldoende foto’s mee, zodat er ook een foto is voor de portemonnee van je partner, vader of moeder. Wij garanderen dat onze pasfoto’s geschikt zijn voor een officieel document zoals een paspoort of rijbewijs. Wij zijn aangesloten bij de Stichting Nederlandse Fotovakhandel. Hierdoor kun je bij ons terecht voor alle officiële pasfoto’s.

Pasfoto visum

Op een visum moet een pasfoto soms aan andere eisen voldoen dan de eisen hier in Nederland. Ook voor deze pasfoto’s kun je bij ons terecht. Wij kijken per land aan welke eisen een pasfoto moet voldoen. Zo ben je er zeker van dat je pasfoto geschikt is voor een visum. Mocht de pasfoto onverhoopt toch niet goed zijn, kom dan gerust terug, dan doen we het opnieuw.

Social Media of CV

Naast officiële pasfoto’s kunnen wij ook een mooie en professionele foto maken voor op je Social Media-account, CV of voor andere zakelijke doeleinden. Bijvoorbeeld op het Social Media-kanaal LinkedIn is het belangrijk om een duidelijke en professionele foto te hebben. Ook kan een professionele foto veel waarde toevoegen aan je CV.

Interesse? Laat je pasfoto maken in omgeving Venlo

Loop gerust binnen in onze winkel in Venray. Dan helpen we je direct met het maken van een geschikte foto. Heb je nog vragen? Bel ons of neem contact met ons op voor meer informatie.