Fotograaf Deurne

Foto Dom Melskens is een fotograaf in de buurt van Deurne. Wij hebben een fotozaak en zijn opgeleid tot echte fotografen. Bij ons kun je dus terecht voor het laten maken van professionele foto’s. Denk hierbij aan een echte fotoshoot of het laten maken van pasfoto’s. Buiten het maken van foto’s kun je bij Foto Dom Melskens ook terecht voor de aanschaf van een camera of het zelf beter worden in het maken van foto’s door middel van cursussen.

Fotoshoot

Bij Foto Dom Melskens kun je terecht voor fotoshoots. Dit kan in onze winkel maar ook bij jou in bijvoorbeeld Deurne. Wil je een leuke foto van je gezin voor aan de muur of wil je de liefde voor je partner laten vastleggen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Helaas zijn we niet gespecialiseerd in trouwfotografie of fotoshoots van baby’s. Deze fotoshoots doen wij dan ook niet.

Pasfoto’s

Wij maken natuurlijk ook pasfoto’s. Wij zijn aangesloten bij de stichting Nederlandse Fotovakhandel. Hierdoor kun je dus bij ons terecht voor al alle officiële pasfoto’s. Het maken van een pasfoto duurt slechts 5 minuten en je kunt gewoon binnenlopen zonder afspraak. Het maken van de pasfoto’s gebeurt digitaal waardoor je de foto eerst kan zien voordat deze wordt afgedrukt.

Ook voor pasfoto’s voor op je visum kun je bij ons terecht. Wij kijken dan aan de hand van om welk land het gaat aan welke eisen de pasfoto moet voldoen.

Social media of CV

Wij maken ook professionele foto’s voor op je CV, voor op je Social Media-account of voor andere zakelijke doeleinden. Met een professionele foto kan jij net het verschil maken dat je nodig hebt 

Onze winkel

Naast onze werkzaamheden met betrekking tot fotografie verkopen wij ook nog allerlei andere artikelen en diensten in onze winkel. Zo kun je bij ons en in onze webwinkel terecht voor het kopen van een camera en de bijbehorende accessoires. Daarnaast bieden wij verschillende cursussen aan om zelf beter te worden in fotografie en voor het bewerken van je foto’s en video’s. Als laatste bieden wij nog een aantal diensten aan zoals een printservice voor het afdrukken van foto’s en fotoboeken, sensorreiniging en foto & filmcopy.

Benieuwd geworden?

Ben je benieuwd geworden naar onze winkel, producten en diensten? Heb je nog vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan nu contact met ons op of kom langs in onze winkel!