Cursus Fotografie Venlo

Op zoek naar een cursus op het gebied van fotografie in de buurt van Venlo? Foto Dom Melskens biedt verschillende cursussen aan. Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk. Daarom worden onze cursussen in kleine groepen gegeven. Hierdoor is er genoeg tijd om al je vragen te beantwoorden.

Basiscursus fotografie

Heb je pas een nieuwe (compact) camera gekocht maar weet je nog niet wat je allemaal kan met deze camera? Dan is de basiscursus fotografie iets voor jou! In deze cursus worden de basishandelingen die je kunt doen met je camera behandeld. Ook wordt er aandacht besteed aan het archiveren van je foto’s op een computer.

Deze cursus is geschikt voor iedereen die nog mooiere foto’s wilt maken. Wij zullen je helpen met wat theoretische kennis en handige tips over de instellingen van je camera. Door een aantal kleine aanpassingen kun je al groots resultaat bereiken.

Geïnteresseerd? Klik dan hier voor prijzen, tijden en data van deze cursus.

Cursus fotografie voor spiegelreflex en systeemcamera’s

Ben je in het bezit van een spiegelreflex of systeemcamera en wil je meer weten over compositie, scherptediepte, sluitertijden of diafragma? Dan is deze cursus echt iets voor jou! De mogelijkheden die deze camera’s bieden zijn ongelofelijk. Na het volgen van deze cursus zijn er nog maar weinig dingen die je niet weet van je camera.

Tijdens deze cursus zullen er een aantal praktijkopdrachten uitgevoerd worden zodat je hetgeen wat je geleerd hebt meteen in de praktijk kan brengen. Mochten er dan nog onduidelijkheden zijn, dan kunnen wij meteen extra uitleg geven. Deze cursus wordt gegeven in 4 sessies.

Geïnteresseerd? Klik dan hier voor prijzen, tijden en data van deze cursus?

Overige cursussen

Wil je naast het maken van goede foto’s of video ook nog weten hoe je deze moet bewerken? Ook hierin bieden wij cursussen aan zoals bijvoorbeeld cursussen over Photoshop, Lightroom en videobewerking.

Wil je meer informatie over een van de cursussen of heb je andere vragen? Neem dan nu contact met ons op.