Nikon COOLPIX S9700 WIT

Nikon COOLPIX S9700 WIT

Beschikbaarheid: In bestelling

Nikon COOLPIX S9700 WIT
€ 199,00
Omschrijving

Details

Nikon Coolpix S9700 compact camera

De slanke en stijlvolle Nikon Coolpix S9700 compact camera zit boordevol krachtige functies. Met 16 megapixel beeldsensor, 30x optische zoom, ingebouwde wifi en GPS heeft u alle functies onder handbereik om uw foto's op een gemakkelijke manier te kunnen delen. Dankzij de 5-assige beeldstabilisatie worden uw full HD films perfect en stabiel vastgelegd. Bekijk de gemaakte films en foto's op het prachtige 3" OLED display of verfraai ze met de geavanceerde glamour fotobewerkingsfunctie.

Volledige vrijheid
U bevindt zich altijd in het midden van de actie dankzij de krachtige 30x optische zoom met een brandpuntsbereik van 25-750mm. U legt zonder problemen veraf gelegen onderwerpen in haarscherpe details vast. Ook op het gebied van handmatige belichting heeft u de volledige vrijheid. De handmatige belichtingsstanden (P/S/A/M) zijn eenvoudig in te stellen door middel van de instelknop op de bovenkant van de camera. Uw voorkeursinstellingen kunnen zo gemakkelijk worden toegepast. De Coolpix S9700 is voorzien van een beeldbewerkingsmenu waarmee u uw gemaakte foto's kunt u voorzien van een aantal speciale glamour effecten. Zo kunt u bijvoorbeeld met "Zacht portret" de achtergrond onscherp maken zodat uw onderwerp mooi afsteekt. Of "Superlevendig", waarmee de kleurverzadiging wordt verhoogd en het contrast verscherpt wordt.

Ingebouwde wifi, GPS en GLONASS
Het delen van uw films en video's was nog nooit zo simpel en leuk. De Coolpix S9700 is voorzien van ingebouwde wifi waarmee u uw beelden naar uw smartphone of tablet kunt zenden. Hierna kunt u ze gemakkelijk kunt delen met uw familie en vrienden via sociale media of e-mail. Ook kunt u met behulp van GPS en GLONASS gedetailleerde locatie-informatie toevoegen aan uw beelden. Het is bovendien mogelijk om een wereldkaart van uw reis vast te leggen.

Specificaties

Extra informatie

Autofocus Contrast Detect (sensor), Center, Selective single-point, Tracking, Face Detection
Sensor size 1/2.3" (6.17 x 4.55 mm)
Beoordelen